Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, o askerin ailesine ev alacak

Sanatçı Haluk Levent, ailesi deprem çadından kalan Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine Hasan Can ile birlikte ev alacaklarını duyurdu. Özdemir'in ailesine bir ev almak istediğini söylediği komşuları tarafından basın mensuplarına söylenmişti.

  • ü
  • 13 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

Sanatçı Haluk Levent, Şırnak’ta hayatını kaybeden Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in ailesine ev alacaklarını duyurdu.

Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,  “Şehit Müslüm Özdemir’in ailesinin ev hakkı mevcut. Bu konuda Kahramanmaraş Valimiz sayın Ünlüer bizleri aydınlattı. Ama bizler de bir ucundan tutalım dedik. Bugün Bursa konserimin geliri ve @kayahasancan kardeşimin 1 gösteri hasılatıyla birlikte haftaya annemize bir ev alacağız.” dedi.

Özdemir ailesinin evi 6 Şubat’taki depremlerde yıkıldığı, annesi Ümmihani ile babası Ali Özdemir çiftinin, çadırda kaldıkları öğrenildi. Özdemir ailesinin komşularından Nazire Keskin, şehidin ailesine ‘Evlenmeden önce size bir ev alacağım’ dediğini ifade etti.

‘EVLENMEDEN ÖNCE SİZE EV ALACAĞIM’ DEMİŞ

Özdemir ailesinin komşularından Nazire Keskin, acı habere çok üzüldüklerini belirterek, “Şehidimizin komşusuyuz. Annesiyle sürekli konuşurum ben, bugün yine konuştum. Çocuğun hayali ‘Evlenmeden önce size bir ev alacağım’ demiş. Bekardı, askere gitti, çok terbiyeli bir çocuktu, asil bir çocuktu. Evleri 2 katlıydı, amcaları üst katta oturuyordu, alt katta da bunlar oturuyordu. Depremde de ev gitti. Çadırda yaşıyorlardı” diye konuştu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com