Paris 2024 Olimpiyatları: Brezilyalı sörfçü Gabriel Medina uçtu

Foto muhabiri Jerome Broillet tarafından Brezilyalı sörfçü Gabriel Medina'nın muhteşem bir fotoğrafı çekildi. Viral olan o kare şimdiden Paris 2024'e damgasını vurdu.

  • ü
  • 30 Temmuz 2024
  • ü
  • Fotoğraf

Paris 2024 Olimpiyatları'nda Brezilyalı sörfçü Gabriel Medina'nın muhteşem fotoğrafını AFP'nin foto muhabiri Jerome Broillet çekti.

Fransa’nın ev sahipliğini yaptığı Paris 2024 Olimpiyat Oyunları tüm heyecanı ile sürüyor. Sörf yarışlarının gerçekleştiği Tahiti’de, Brezilyalı sörfçü Gabriel Medina’nın inanılmaz fotoğrafı şimdiden Olimpiyat Oyunları’na damgasını vurdu.

UÇTU UÇTU, GABRIEL MEDINA UÇTU

29 Temmuz 2024 Pazartesi günü, etkinliklerin üçüncü gününde foto muhabiri Jerome Broillet tarafından Brezilyalı sörfçü Gabriel Medina’nın muhteşem bir fotoğrafı çekildi. Fotoğraf, sörfçünün yüzünde kocaman bir gülümseme ve az önce tamamladığı yarıştan duyduğu sevinci göstermek için kaldırdığı eliyle suyun üzerinde uçtuğu izlenimini veriyor. Paris 2024 Olimpiyatlarından hayat dolu, nefes kesici bir fotoğraf uzun süre hafızalardan silinmeyecek.

FOTO MUHABİRİ VE SPORCUNUN SENKRONİZE BAŞARISI

Gabriel Medina dünyaca ünlü Brezilyalı bir sörfçü. Dünya Sörf Şampiyonası unvanını 2014 yılında kazanan ilk Brezilyalı olan Medina, 2018 ve 2021 yıllarında da bu unvanı korumayı bildi. Cesur stili ve muhteşem hava manevralarıyla tanınan Medina, dünya sahnesini domine eden bir grup Brezilyalı sörfçü olan ‘Brezilya Fırtınası’nın kilit isimlerinden biri aynı zamanda. Yarışmadaki başarısının yanı sıra, sosyal ağlarda da çok popüler ve etkili olan efsane sporcu, şu anda Paris 2024 Olimpiyatlarının favorilerinden biri ve bu fotoğraf şimdiden efsaneleşmiş durumda.

SÖRF TAHTASINI BIRAKTI VE UÇTU

On yıldan bu yana sörf ve diğer spor dallarında çekimler yapan 39 yaşındaki fotoğrafçı bir röportajında “Buna şaşırmadım, hazırlıklıydım” dedi. Başarılı fotoğrafçı, “Ben ve teknedeki diğer fotoğrafçılar onun bir tekme atacağını tahmin ediyorduk ve o da öyle yaptı.” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com