Özgür Demirtaş: Küçük yatırımcının içinden geçtiler

Prof. Dr. Özgür Demirdaş, Borsa İstanbu'daki düşüşle ilgili olarak, "Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının içinden geçtiler"dedi.

  • ü
  • 13 Aralık 2023
  • ü
  • Ekonomi

Borsa İstanbul’da keskin düşüşler devam ediyor. Borsa İstanbul 100 endeksi şu an eksi 1,46’ya kadar indi. Ekonomist Özgür Demirtaş da endeksin düşüşü sonrası küçük yatırımcıya dikkat çekti.

Borsa İstanbul güne yüzde 0.39 oranında düşüşle 7718 puandan başladı. Bu düşüş öğleden sonra devam etti.

Borsa’daki, keskin düşüşler sonrası ekonomist Özgür Demirtaş sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu: “Borsa İstanbul’da küçük yatırımcının içinden geçtiler.”

Demokrat Parti İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Borsa İstanbul da vurguna devam. Küçük yatırımcıya elveda. Mehmet Şimşek, ekonomi düzeliyor öyle mi?” dedi.

FUTBOLDA ŞİDDET KULÜPLERİN HİSSELİRİN ETKİLEDİ

Borsa’da işlem gören dört büyük kulüp Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un hisseleri, hakem Halil Umut Meler’e yapılan yumruklu saldırının etkisiyle dün güne sert düşüşle başladı. Öğleden sonra Borsa İstanbul’un genelinde yaşanan toparlanma eğiliminin de etkisiyle spor hisseleri de bir nebze toparlandı.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com