Bilge Yılmaz: Seçim sonrası emekliler, ücretliler ve dar gelirliler bedel ödeyecek

İYİ Partili Bilge Yılmaz, seçim sonrasında emekliler mutfak alışverişleri, gençler eğitimleri, ücretliler hayalleri ile bedel ödeyeceğini belirterek, "Toplumun büyük çoğunluğu yüksek enflasyonun altında ezilecek. Ve daha kötüsü ödenen onca bedele rağmen ekonomi istikrara kavuşmayacak, refah artmayacak" dedi.

  • ü
  • 11 Mart 2024
  • ü
  • Ekonomi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilge Yılmaz, seçimden sonra emekliler, ücretliler, dar ve orta gelirlilerin bedel ödemeye devam edeceklerini söyledi.

Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, son günlerde ekonomideki bozulmanın daha görünür hale geldiğine işaret ederek, “Emekliler mutfak alışverişleri, gençler eğitimleri, ücretliler hayalleri ile ödeyecekler bu bedeli. Toplumun büyük çoğunluğu yüksek enflasyonun altında ezilecek” ifadesini kullandı.

Yılmaz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Son günlerde bir yandan ekonomideki bozulma daha görünür hale gelirken diğer yandan ekonomi yönetimi ısrarla her şey yolunda mesajı veriyor. Önce tabloyu açık ve anlaşılır şekilde ortaya koyalım.

Türkiye çılgın ve sorumsuz ekonomi politikalarından 2023 Mayıs seçimlerinin ardından kısmen vazgeçti. Bu da bizi ödemeler dengesi krizinden son anda kurtardı.

Ancak ortada doğru dürüst bir program ve iyi bir ekip olmadığı için yakın geçmişte yaşadığımız sorunlar farklı şiddetlerle yeniden karşımıza çıkıyor, çıkmaya devam edecek.

Seçimlerden sonra emekliler, ücretliler, dar ve orta gelirler bedel ödemeye devam edecekler. İktidar buna fedakarlık diyecek ama aslında insanlarımıza dayatılan ağır bir bedel bu.

Emekliler mutfak alışverişleri, gençler eğitimleri, ücretliler hayalleri ile ödeyecekler bu bedeli. Toplumun büyük çoğunluğu yüksek enflasyonun altında ezilecek.

Ve daha kötüsü ödenen onca bedele rağmen ekonomi istikrara kavuşmayacak, refah artmayacak”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com