Beymen CEO’su Elif Çapçı, dünya modasına yön veren 50 kadın lider arasına girdi

Beymen CEO'su Çapçı, eğitimden iş hayatına kadar her alanda kadınların birbirini desteklemesi gerektiğini söyledi.

  • ü
  • 12 Eylül 2024
  • ü
  • Ekonomi

Beymen Group Üst Yöneticisi (CEO) Elif Çapçı, dünya moda, perakende ve güzellik sektörüne yön veren 50 kadın lider arasına giren Türkiye’den ilk isim oldu.

Gruptan yapılan açıklamaya göre, küresel moda dünyasının önde gelen yayınlarından WWD (Women’s Wear Daily) öncülüğünde gerçekleştirilen “WWD X FN X Beauty Inc 50 Women In Power 2024” araştırmasının sonuçları açıklandı.

Türkiye’den ilk kez bir isim listeye girdi. Düzenlenen basın toplantısında konuşan Çapçı, cinsiyet eşitsizliğinin yalnızca Türkiye’de değil, dünyanın gelişmiş ülkelerinde olan bir konu olduğunu ve kadıların birbirine vereceği desteğin bu doğrultuda önemli olduğunu vurguladı.

‘HAYATA DOKUNMAYA VE ANLAM KATMAYA DEVAM EDİYORUZ’

ABD’de yapılan, listenin açıklandığı konferans hakkında bilgi veren Çapçı, listede yer almaktan gurur duyduğunu belirterek şunları kaydetti:

“Bu alanda çok güçlü bir deneyimimiz, dünya markaları ile onlarca yıl içinde kurmuş olduğumuz çok güçlü bir iş modelimiz var. Biz lüksü; sanatın, kültürün, yaratıcı düşüncenin ve kaliteli yaşam arzusunun birleşimi olarak görüyoruz. Deneyim odaklı lüks yaklaşımımız kapsamında yaratıcılığı, özgünlüğü önceliklendirerek yeni yatırımlarımızı hayata geçirmeye, hayatlara dokunmaya, anlam ve değer katmaya devam ediyoruz.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com