120 bin TL’lik iPhone için geceden kuyruğa girdiler

iPhone'nun merakla beklenen yeni modeli, Üsküdar ve Kadıköy'de bulunan mağazalarda satışa sunuldu. Fiyatı 120 bin TL'ye kadar çıkan modellerden almak için yüzlerce kişi geceden kuyruğa girerek sıra bekledi.

  • ü
  • 20 Eylül 2024
  • ü
  • Ekonomi

İktidar temsilcilerinin “zenginliğin göstergesi” saydığı ünlü markaların kuyruklarına, iPhone 16 kuyruğu da eklendi. Fiyatı 120 bin TL’ye kadar çıkan telefondana almak için mağazanın önünde geceden itibaren kuyruk oluştu.

iPhone’un yeni modeli, Üsküdar’da bulunan bir alışveriş merkezinde ve Kadıköy’deki mağazasında, saat 07.00’da satışa sunuldu.

İstanbul’un çeşitli ilçelerinden gelerek, akşam saatlerinden itibaren mağaza önünde sıraya girmeye başlayan vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu. Telefonun güncel fiyatı ise 65 bin TL’den başlayarak, 120 bin TL’ye kadar çıkıyor.

DHA’ya konuşan ve her yıl bu dönemde kuyruğa girdiğini anlatan Ali Zaman, “16 Pro Max çıktı onu almaya geldik. 179’uncu sıradayım, yapay zeka özelliğiyle tanışmaya geldik. Her sene 20 Eylül, 23 Eylül, 24 Eylül” de aynı bu sırayı yaşıyoruz. Ben Zeytinburnu’nda oturuyorum, Zeytinburnu’ndan buraya gece saat 23.30’dan beri sıradayım burada” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com