YouTube kapatıldı, erişim tamamen engellendi: Bir dijital platforma daha yasak

Facebook, Instagram ve daha birçok dijital platformu ülkede yasaklayan Rus hükümeti, son olarak bu listeye YouTube’u da ekledi.

  • ü
  • 09 Ağustos 2024
  • ü
  • Dünya

Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken yasakların ve ambargoların ardı arkası kesilmiyor. Facebook, Instagram ve daha birçok dijital platformu ülkede yasaklayan Rus hükümeti, son olarak bu listeye YouTube’u da ekledi. Google’ın milyarlarca kişi tarafından kullanılan video platformu YouTube, Rusya’da tamamen erişime engellendi. Bundan önce platform için çok ciddi bir hız sınırlaması vardı. Ancak artık bu sınırlama da yok. Çünkü YouTube, ülkede tamamen erişime kapatıldı.

YOUTUBE, RUSYA’DA TAMAMEN ERİŞİME KAPATILDI

Daha önce YouTube Rusya’da yavaş veya erişilemez durumdaydı. O zamanlar, Rusya’nın bazı bölgelerindeki kullanıcılar platforma kısmen de olsa giriş yapabiliyordu. Ancak videolar çok yavaş yükleniyordu veya oynatılamıyordu. Şimdi ise erişim tamamen kesildi. Sebebi henüz açıklanmasa da şu an itibariyle Rusya’nın hiçbir bölgesinde YouTube’a erişilemiyor.

ANDROID VE IOS CİHAZLAR İÇİN DE YASAK YOLDA

Google ve birçok teknoloji devini radarına alan Rusya’nın, geçtiğimiz günlerde iOS ve Android cihazları tamamen yasaklayacağı öne sürüldü.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com