Saray, hastanede: Kate ameliyat oldu, Charles bıçak altına yatıyor

Kral Charles'tan sonra tahtın ilk sıradaki varisi olan Prens William'ın eşi Kate'in ameliyat oldu. Kral da gelecek hafta hastanede olacak.

  • ü
  • 18 Ocak 2024
  • ü
  • Dünya

İngiliz kraliyet ailesi sağlık sorunlarıyla uğraşıyor; gelin-kayınpeder hastaneye düştüler. Kral Charles’tan sonra tahtın ilk sıradaki varisi olan Prens William’ın eşi Kate’in önceki gün karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği açıklandı. Öte yandan Kensington Sarayı’nın yaptığı bu açıklamanın üzerinden 90 dakika geçmeden bu kez Buckingham Sarayı’ndan resmi bir duyuru geldi. Buna göre de Kral Charles, önümüzdeki hafta prostat nedeniyle bir operasyon geçirmek için hastaneye yatacak.

Kate’in tam olarak karın bölgesinin neresinden ve neden operasyon geçirdiği belirtilmezken, resmi açıklamaya göre 10 ile 14 gün arasında hastanede kalacak.

BÜTÜN PROGRAMLARI İPTAL

Bu durum da Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate’in aile düzenlerini de bütün resmi programlarını da değiştirmelerini gerektirdi.Buna göre Kral Charles, prostat nedeniyle bıçak altına yatacak.

PLANLI SAĞLIK OPERASYONLARI

Kral Charles da gelecek hafta prostat nedeniyle bıçak altına yatacak. Kensington kaynaklarına göre, Kate acilen hastaneye kaldırılmış değil. Bu ameliyat önceden planlanmıştı. Kayınpederinin durumu da planlı bir sağlık operasyonu. Şimdi Galler ailesi Kate’in eski sağlığına kavuşmasını bekleyecek.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com