Johnny Deep, Prens bin Salman’a Kaşıkçı cinayetini sordu: ‘Yanlış anlama sonucu öldürüldü’

Prens bin Salman'ın Kaşıkçı'nın ölümüyle ilgili yıldız Johnny Depp'e, "yanlış anlama sonucu öldürüldüğünü" söylediği öne sürüldü.

  • ü
  • 25 Şubat 2024
  • ü
  • Dünya

Ünlü Hollywood yıldızı Johnny Depp’in, yakın dostu Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman’a Kaşıkçı cinayetini sorduğu öğrenildi. Prens bin Salman’a Kaşıkçı’nın ölümüyle ilgili Depp’e, “yanlış anlama sonucu öldürüldüğünü” söylediği öne sürüldü.

Karar’ın Vanity Fair’den aktardığına göre; Depp’in Prens bin Salman ile buluştuğu sırada 2018’de İstanbul’daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu’nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında sorular sorduğu belirtildi.

‘SÖYLEDİĞİMİ YANLIŞ ANLADILAR’

Prens bin Salman, Kaşıkçı’nın ölümüyle ilgili olarak Depp’e, gazetecinin “bir casus olduğunu ve tutuklanması emrini kendisinin verdiğini ancak yanlış anlama sonucunda öldürüldüğünü” açıkladı.

Suudi Arabistan’da geçirdiği süre zarfında, Depp ülkedeki kültürel değişimlere de tanıklık ettiğini belirtti. 60 yaşındaki aktör, bu deneyimlerin kendisine Suudi Arabistan hakkında yeni bir bakış açısı kazandırdığını ifade etti.

SUUDİ ARABİSTAN’IN ‘KÜLTÜR’ ELÇİSİ

Öte yandan, Johnny Depp’in Veliaht Prens ile olan ilişkisi ve Suudi Arabistan’ın kültür elçisi olarak muhtemel bir rolü, Batı medyasında eleştiri konusu olmaya devam ediyor. Ancak Depp, bu eleştirilere rağmen, Suudi Arabistan’daki kültürel devrimlere tanıklık etmenin kendisi için önemli bir deneyim olduğunu vurguladı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com