Hizbullah lideri Nasrallah tehdit etti: Savaşımız sınırsız, kuralsız olacak

Hizbullah lideri Nasrallah, İsrail'i tehdit etti: "Bizim savaşımız sınırsız, kuralsız olacaktır. Savaştan korkmuyoruz. Tereddüt etmiyoruz."

  • ü
  • 03 Ocak 2024
  • ü
  • Dünya

Hizbullah lideri Hasan Nasrallah. (FOTOĞRAF: AHMAD AL-RUBAYE / AFP)

İsrail’in Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta Hamas ofisine saldırı düzenlemesinin ardından Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, bir açıklama yaptı. İsrail’in Lübnan’a saldırılarını sürdürmesi halinde ‘kuralsız bir savaşın’ patlak vereceğini söyleyerek, “Bizim savaşımız sınırsız, kuralsız olacaktır. Savaştan korkmuyoruz. Tereddüt etmiyoruz.” dedi.

Hamas’ın İsrail’e karşı başlattığı Aksa Tufanı operasyonunun ardından saldırılarını sürdüren İsrail ordusu, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta Hizbullah’ın kalesi olarak bilinen Hamas ofisine saldırı düzenlemesinin ardından Hizbullah lideri Hasan Nasrallah, Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin 3 Ocak 2020’de suikastla öldürülmesinin yıldönümünde açıklamalarda bulundu. Nasrallah, Aruri’nin öldürülmesini “Açık bir İsrail saldırısı” olarak niteledi.

Nasrallah, Süleymani ve Devrim Muhafızları Kudüs Gücü’nün, Filistinli grupların askeri güçlerini artırmalarına yardımcı olmak için her adımda onların yanında olduğunu söyledi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com