Amor’dan Kobani Davası çıkışı: Adaletin olmadığı yere hiç bir şirket güvenmez

Kobani Davası kararına tepki gösteren AP Türkiye raportörü Nacho Sánchez, "Bugün Demirtaş'a yapılan adaletsizlik, (Hazine ve Maliye Bakanı) Mehmet Şimşek'in Türk ekonomisinin güvenilir olduğu mesajını vermek için yaptığı temasların neden başarısız olduğunu gösteriyor" dedi.

  • ü
  • 16 Mayıs 2024
  • ü
  • Dünya

Kobani Davası’nda Kürt siyasetçilere onlarca yıl ceza verilmesine AP Türkiye raportörü Nacho Sánchez Amor tepki gösterdi. Amor, “Bugün Demirtaş’a yapılan haksızlık, Türkiye ekonomisinin güvenilirliğini satmak için yapılan turların neden boşa çıktığını gösteriyor” dedi.

Amor, Kobani Davası’nda çıkan kararla ilgili olarak sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu. Amor, “Bugün Demirtaş’a yapılan adaletsizlik, (Hazine ve Maliye Bakanı) Mehmet Şimşek’in Türk ekonomisinin güvenilir olduğu mesajını vermek için yaptığı temasların neden başarısız olduğunu gösteriyor” dedi.

İşlevsiz yargı sisteminin Türkiye’ye olan güvenirliği zayıflattığını ifade eden Amor, adaletin sorgulandığın bir ülkeye hiç bir şirketin güvenmeyeceğini kaydetti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com