Hacer Foggo’dan Özel’e fotoğraf yanıtı: İstanbul’a geçmemi Genel Merkez istedi

CHP lideri Özel, yerel seçimlerde aday gösterilmeyen Hacer Foggo’nun adaylığını 15 Mayıs sabahı yaptığı paylaşımın engellediğini söylemişti. Foggo o fotoğrafa açıklık getirdi.

  • ü
  • 31 Ocak 2024
  • ü
  • Politika

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Özgür Özel, yerel seçimlerde aday gösterilmeyen ve partisine sitem eden Hacer Foggo’nun adaylığını 15 Mayıs sabahı yaptığı paylaşımın engellediğini söylemişti. Foggo’dan o paylaşıma ilişkin bir açıklama yaptı.

İzmir’de aday gösterilmediği için CHP’ye sitem eden CHP’nin eski Yoksulluk Dayanışma Ofis Koordinatörü Hacer Foggo’nun isminin MYK gündemine taşındığı, ancak milletvekili genel seçimlerinden bir gün sonra İzmir’i terk etmesi ve cumhurbaşkanlığı ikinci turunda çalışmaması nedeniyle gelen itirazlar üzerine adaylığından vazgeçildiği öne sürülmüştü.

FOGGO’YA MYK’DA NEDEN İTİRAZ EDİLDİ

Halk TV’den İsmail Küçükkaya’ya konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den de konuya ilişkin açıklama gelmişti.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Özel, “MYK’ya sunduğum listede Hacer Foggo vardı. Ancak büyük bir itiraz yükseldi. 14 Mayıs seçimi bitince ertesi gün sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf gösterildi. İtiraz edildi” ifadelerini kullanmıştı.

FOGGO’DAN O FOTOĞRAFA AÇIKLAMA

Hacer Foggo, X hesabından yaptığı paylaşımla, söz konusu fotoğrafa ilişkin, “Benim adaylığıma PM’de itiraz edip İzmir’den ayrılış fotoğrafımı gerekçe gösterenlere bir çift sözüm var” ifadelerini kullanan Foggo, “Ben İzmir’de iken CHP Genel Merkezi’nden aradılar ve İstanbul’a geçmemi, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için İstanbul’da çalışmamı istediler. Buyrun o tarihte paylaştığım ve adaylığımı engelleyen kadın kollarına İstanbul’dan tatil videom” diyerek 27 Mayıs tarihli videosunu paylaştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com