Hüseyin Çelik, Babacan’la fotoğrafını paylaştı: Liyakat ve ehliyet, yerini mutlak sadakat ve biata bırakınca…

20 önce Babacan'la birlikte çekildikleri fotoğrafı paylaşan Çelik: "O zaman, 5 ekmek ve 1 litre süt satın alabilen 1 TL maalesef şimdi çiklet bile alamıyor."

  • ü
  • 31 Ocak 2024
  • ü
  • Politika

Milli Eğitim Eski Bakanı Hüseyin Çelik, 20 yıl önce birlikte aynı kabinede görev yaptıkları dönemde Deva Partisi lideri Ali Babacan’la çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Çelik, paradan altı sıfır atıldığı günlerdeki fotoğrafına, “Liyakat ve ehliyet, yerini mutlak sadakat ve biata bırakınca’ ifadelerinin de geçtiği metin ekledi

Hüseyin Çelik’in paylaşımı şöyle:

“20 Yıl önce bugün, Ak Parti Hükümeti tarafından Türk Lirası’ndan 6 sıfır atılarak paramıza değer ve itibar kazandırılmıştı. Aynı günlerde Ekonomiden sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sayın Ali Babacan’la Yeni Türk Lirası (YTL)’nın okullarda tanıtımını yapmıştık.

‘GİDİŞAT KENDİNİ EN FAZLA EKONOMİK ALANDA HİSSETTİRİYOR’

Liyakat ve ehliyet, yerini mutlak sadakat ve biata bırakınca ne yazık ki her alandaki kötü gidişat, kendisini en fazla ekonomik alanda hissettiriyor.

‘CİKLET BİLE ALINAMIYOR’

O zaman, 5 ekmek ve 1 litre süt satın alabilen 1 TL maalesef şimdi çiklet bile alamıyor.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘HUKUK DEVLETİ’ HATIRLATMASI

Paramızın, genel olarak ekonomimizin ve ülkemizin itibarının artmasının aynı zamanda hukuk devleti ve demokratik standartlarımızın yükselmesine bağlı olduğunu unutmayalım.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com