Hacer Foggo: Beni CHP’ye sığdıramadınız, yoksullukla mücadele için aday oldum

CHP’nin İzmir’in ilçelerinden belediye başkan adayı göstermediği Hacer Foggo, bu karara ilişkin açıklama yaptı. Foggo, “Şimdi yine ülkenin her yanındaki o girilemeyen evler, o sokaklar beni bekler” dedi.

  • ü
  • 30 Ocak 2024
  • ü
  • Politika

Hacer Foggo

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) İzmir-Konak Belediye Başkan aday adayı olan Hacer Foggo’nun Karaburun’dan aday gösterilmesi bekleniyordu. CHP ise Foggo’yu Konak’tan ve Karaburun’dan aday göstermedi. Hacer Foggo konuya ilişkin X hesabından paylaşım yaparak CHP’yi eleştirdi

“Siz beni sığdıramadınız CHP’ye” diyen Foggo, talana, yoksulluğa karşı mücadele edecek kamusal bir alan için aday olduğunu söyledi, “Şimdi yine ülkenin her yanındaki o girilemeyen evler, o sokaklar beni bekler” dedi.

Foggo paylaşımında CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Veli Ağbaba ve Aylin Nazlıaka’yı da etiketledi.

Konuya ilişkin konuşan Özel, “CHP’nin geride kimseyi bırakmaması lazım. Siyasette yol kazaları olur, şimdi dönüp de eski konuları konuşmak istemiyorum. Onları kurultayda bıraktık” dedi.

Özel, “Biz, Hacer Hanım’ı doğru yerden aday göstermemişiz. Hacer Hanım’ı geride bırakmayacağız. Eksiklerimizi, hatalarımızı telafi edeceğiz. Bu partide herkese yer var. Genel başkan danışmanları atamıştı, sonra bütün danışmanlar birden alındığında Hacer Hanım görevden alınmış gibi algılanmıştı. Genel başkan normalde Hacer Hanım’ı görevden alır mı? O büyük furya içerisinde, hepsinin görevi sonlanırken Hacer Hanım’ın da görevi sonlanmış gibi oldu.” ifadelerini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com