Can Bonomo’nun yeni albümü “Kara Konular”ın çıkış tarihi belli oldu

Can Bonomo, uzun süredir beklenilen yeni albümü Kara Konular’ın çıkış tarihini 16 Şubat olarak açıkladı.

  • ü
  • 29 Ocak 2024
  • ü
  • Kültür

İnstagram hesabından yaptığı bir paylaşımla yeni albümü Kara Konular’ın çıkış tarihini 16 Şubat 2024 olarak duyuran Bonomo, albümü “Canım annem Güneş’e, güzel sevgilim Öykü’ye, biricik oğlumuz Roman’a ve değerli ustam İskender’e ithaf ediyorum.” sözleriyle sevdiklerine ithaf etti.

Bonomo, 2019 yılında yayımlanan bir önceki albümü Ruhum Bela ile Kara Konular arasına içlerinde Ağla Şimdi Sonsuza Kadar (2023), Elalem (2023), Rüyamda Buluttum (2021), Yine Karşılaşırsak (2020) ve Güneş (2020) de olmak üzere toplam 12 tekli sığdırdı.

Zaman zaman hiçbir yerde kaydı bulunmayan şarkılarını YouTube kanalında paylaşan Bonomo, hazırlıkları uzun zamandır devam eden Kara Konular’da yer alan ve yaratım süreci beş yıl öncesine kadar uzanan Sar Hüzünleri Başa isimli şarkısının akustik versiyonunu da daha önce YouTube kanalında dinleyenleri ile paylaşmıştı.

Bonomo’nun, “Beklediğinize değecek, müthiş bir albüm oldu.” sözleriyle duyurduğu albümde toplamda 12 şarkı yer alıyor. Albümde sanatçının Gökhan Özoğuz, Mabel Matiz ve Melike Şahin’le yaptığı düetler de yer alıyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com