Akşener, ‘kazanacak cumhurbaşkanı adayı’ dediği Yavaş’ı ‘vizyonsuz ve vasat’ ilan etti

Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklarken, daha önce "Kazanacak Cumhurbaşkanı" dediği Mansur Yavaş'a "vizyonsuz ve vasat" demesi dikkati çekti.

  • ü
  • 24 Ocak 2024
  • ü
  • Politika

Cengiz Topel Yıldırım, İYİ Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye  (ABB) Başkan adayının Cengiz Topel Yıldırım olduğunu açıkladı. Akşener, Yıldırım’ın adaylığını duyururduğu sosyal medya hesabında, “Vizyonsuz ve vasat” olarak tanımladığı ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı genel seçimlerde “kazanacak Cumurbaşkanı adayı”  ilan etmişti.

Akşener paylaşımında, “Karşınızda; neredeyse 30 yıldır Ankara’mızda hüküm süren vizyonsuzluğu ve vasatlığı değiştirmeye, Başkentimizi İYİ Belediyecilik anlayışımızla layık olduğu gibi yönetmeye gelen, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Cengiz Topel Yıldırım” ifadelerini kullandı.

‘ANKARA’YA MEMAT GELMEMİŞ, HAYAT GİTMİŞTİR’

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, Ankara’nın hak ettiği yerde olmadığını söyleyerek, “Ankara; adına, şanına, rütbesine ve mazisine yakışan bir konumdan fersah fersah uzaktır. Bir asırdır ülkemize başkentlik yapan Ankara, mevcut potansiyelini bir türlü harekete geçirememiştir. Ankara’ya memat gelmemiş fakat hayat Ankara’dan gitmiştir. Ankara son 5 yılda ayağa kalkacağına tembellik ve ihmalkarlığın pençesine düşürülmüştür. Ankara her fanteziyi proje zanneden zihniyet ile her projeyi fantezi olarak gören bir atalet arasına sıkışmıştır. Bu iki zihniyet Ankara’yı malulen emekli hale çevirmiştir” açıklamasında bulundu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com