Öğretim üyesi aile bireylerine kurşun yağdırdı

İzmir'de bir süredir kanser tedavisi gören öğretim görevlisi Doç. Dr. Yusuf Yılmaz (38), kızı Linda Yılmaz’ı (4) ve kayınvalidesi Dilek Uzelli'yi (61) tabancayla öldürüp, boşanma aşamasındaki kendisi gibi öğretim görevlisi olan eşi Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz'ı (38) ağır yaraladıktan sonra aynı silahla intihar etti.

  • ü
  • 24 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

İzmir’de Ege Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Doç. Dr. Yusuf Yılmaz, boşanma aşamasındaki kadının Bornova ilçesi Atatürk Mahallesi’nde bulunan evine geldi. Otomobilden inen Yılmaz, kendisi gibi öğretim görevlisi olan Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz, kızı Linda Yılmaz ve kayınvalidesi Dilek Uzelli’ye ateş açtı.

Linda Yılmaz ve Dilek Uzelli’nin yaşamını yitirdiği olayda yaralanan Derya Uzelli Yılmaz ise ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Katliamı gerçekleştiren Yılmaz, aynı silahla olay yerinde intihar etti.

Polis ekiplerinin incelemesinde, üzerinden 4 ruhsatsız tabanca çıkan Yusuf Yılmaz’ın olası tutukluluk durumunda diğer silahlardan birini kullanmayı amaçladığının değerlendirildiği belirtildi. Ekiplerin olay yerindeki incelemeleri sürerken, soruşturma başlatıldı.

Yılmaz’ın Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde görev yaptığı ve Sağlık Bilimleri alanında eğitim verdiği öğrenildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com