Davutoğlu’ndan Bahçeli’ye ‘münafık’ yanıtı: Masanızdaki 17.25’e ayarlı saat ne oldu?

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik 'münafık' ifadesine yanıt veren Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, 17-25 Aralık yolsuzluk olayları için odasındaki saati 17.25'e ayaralayan Bahçeli'ye, "Masanızdaki 17.25'e ayarlı saat ne oldu?" diye sordu.

  • ü
  • 24 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Gelecek-Saadet Grubu’ndaki konuşmasında MHP genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sert ifadelerle yüklendi. Bahçeli’nin “münafık” ifadesini eleştiren Davutoğlu, MHP liderinin 17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonları sırasındaki tavrına dikkat çekti.

Bahçeli’nin kendisine yönelik sözlerini hatırlatan Davutoğlu, “Dün Sayın Bahçeli, MHP grubunda doğrudan benim ismimi vererek munafık suçlamasında bulundu. İslamı kavramları kullanırken insanın zihninden diline doğru giden süreç elli filtreden geçmesi lazım. Ben kimseye munafık demem kimseye kafir de demem. Kalpleri bilen Allah’tır” ifadelerini kullandı.

‘KOALİSYON GÖRÜŞMELERİ İÇİN GELDİK SAAT 17.25’E AYARLIYDI’

Davutoğlu, “Koalisyon görüşmeleri için gittiğimizde odanızda saat 17.25’e ayarlıydı. ’17-25 dosyaları açılsın, yolsuzluk meseleleri çözülsün ondan sonra hükümet kurarız’ dediniz, ne oldu o günden bugüne Sayın Bahçeli? Neden olduğunuz gibi görünmüyorsunuz? 17-25 dosyalarını ve yüce divanı işletin” şeklinde konuştu.

Bahçeli’ye yüklenen Davutoğlu, “Göründüğünüz gibi olacaksanız bir daha ağzınızı açmayın lütfen, yolsuzluk demeyin teslim olduk deyin iktidara. Bir takım bürokratik makamlara yakınlarımızı veya bizim fikriyatımızdan insanları yerleştirmek için yolsuzlukları unuttuk deyin” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com