Hasan Can Kaya ve Haluk Levent sözünü tuttu: ‘Annemize evi aldık’

Hasan Can Kaya ve Haluk Levent, Irak'ın kuzeyindeki TSK'nın konuşlandığı üs bölgesinde hayatını kaybeden Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine ev aldı. Evin eşyalarını Melek Mosso alacak.

  • ü
  • 19 Ocak 2024
  • ü
  • Gündem

Hasan Can Kaya ve Haluk Levent sözünü tuttu; Irak’ın Kürdistan bölgesinde hayatını kaybeden 9 askerden biri olan Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in ailesine ev aldı. Evin eşyalarını da şarkıcı Melek Mosso’nun alacağı öğrenildi.

12 Ocak’ta Irak’ın kuzeyindeki Türk Silahlı Kuvvetleri üs bölgesinde PKK ile çıkan çatışma sonucu yaşamını yitiren 9 askerden Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir’in ailesinin evi, 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerde yıkılmıştı.

İKİ ÜNLÜ SÖZ VERDİ, KISA SÜREDE YERİNE GETİRDİ

Özdemir’in ailesi için harekete geçen Haluk Levent ve Hasan Can Kaya, çadırda yaşayan aile için ev alacaklarını duyurmuştu. AHBAP Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, konserinden elde edilen gelirle Müslüm Özdemir’in ailesine ev alacaklarını belirterek; “Şehit Müslüm Özdemir’in ailesinin ev hakkı mevcut. Bu konuda Kahramanmaraş Valimiz Sayın Mükerrem Ünlüer bizleri aydınlattı ama bizler de bir ucundan tutalım dedik. Bursa konserimin geliri Hasan Can Kaya kardeşimin bir gösteri hasılatıyla birlikte haftaya annemize bir ev alacağız” demişti.

EŞYALAR MELEK MOSSO’DAN

Haluk Levent, Hasan Can Kaya ile birlikte Şehit Müslüm Özdemir’in ailesine ev aldıklarını açıkladı. Levent, evin eşyalarını da şarkıcı Melek Mosso’nun karşılayacağını dile getiren Levent, şu bilgileri verdi:

“12 Şubat ilçesi Tekerek caddesinde 2+1 dairenin tapusunun alındı. Ev yeni yapılmış. Deprem yönetmeliği evraklarını inceleyip teslim ettik. Eşyalarını da Melek Mosso karşılayacak. 3 gün içinde eve yerleşmiş olacaklar. Bölgede AHBAP gönüllülerine bu konuda desteğini esirgemeyen Kahramanmaraş Valimiz sayın Mükerrem Ünlüere, güzel indirim yapan ev sahibine, emlak komisyonu almayan emlakçı Taner Barışık’a, ev için “Nasıl destek olabilirim?” diye yazan sanatçı, dizi oyuncusu ve spor dünyasından her arkadaşıma tek tek teşekkür ediyorum. Tüm konu tüm açıklığı ile böyle arkadaşlar. Bilginize…”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com