Saymaz: Adalet Komisyonu Başkanı aranan tefeciyi aracıyla kaçırdı mı?

Gazeteci İsmail Saymaz, Adana'nın Kozan ilçesinde tefeci-hakim-savcı üçgeninde yaşananları yazdı: Yargıdaki çürüme öyle bir hal aldı ki… Kabuğu kaldırdıkça, yarayı deştikçe, cerahat akıyor. Son örnek, Adana Kozan’dan...

  • ü
  • 28 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Gazeteci İsmail Saymaz, halk Tv’deki yazısında “Adalet Komisyonu Başkanı aranan tefeciyi aracıyla kaçırdı mı?” başlıklı yazısında “Eski Kozan Adalet Komisyon Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ş.K., tefeciyi araçla Kırşehir’e kaçırıyor. Hakim Ş.K., takibe takılmamak için cep telefonunu evde bırakıyor. Ancak Plaka Tanıma Sistemi’ne takılıyor” dedi. Saymaz’ın yazısı şöyle:

“Hakimler Savcılar Kurulu, eski Kozan Savcısı S.A.’yı tefeciyle ilişkisi nedeniyle açığa almıştı.

İddia o ki…

Savcı S.A. ile eski Kozan Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Ş.K., tefeciyle samimiyeti ilerletiyor. Bu ahlak dışı ilişki sonucunda “bazı cinayet dosyalarındaki delillerin karartıldığı ve suçluların fink attığı” konuşuluyor.

Bu yargıçların adını kullanarak, iş takibi yapan tefeci, ofisine çağırdığı Savcı S.A.’nın ses ve görüntülerini kaydediyor.

Savcı S.A. skandal patlayınca Adana’ya atanıyor, ardından açığa alınıyor. Hakim Ş.K ise Şanlıurfa’ya hakim olarak gönderiliyor.

Şimdi skandala ilişkin “Bu kadar da olmaz” dedirten detaylara ulaştım.

Tefecinin adı S.G.

S.G., bir kişiyi kurşunluyor.

Savcı S.A., arama karartı çıkarıyor.

Ancak S.G., yakalanamıyor.

Eski Kozan Adalet Komisyon Başkanı ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ş.K., tefeciyi araçla Kırşehir’e kaçırıyor. Hakim Ş.K., takibe takılmamak için cep telefonunu evde bırakıyor. Ancak Plaka Tanıma Sistemi’ne takılıyor.

Şanlıurfa’ya atanan Hakim Ş.K., bazı kudretli ellerin devreye girmesi üzerine Aksaray’a getiriliyor.

Merak ediyorum.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com