Kerem Aktürkoğlu, Benfica’da Şampiyonlar Ligi tarihine geçti

Portekiz'in ünlü takımlarından Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi tarihine geçti. Yeni takımında oynadığı 7 maçta 5 gol, 2 asist üreten milli futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nin yeni formatında 3 maçta 3 gol atan ilk oyuncu oldu.

Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da adından söz ettirmeye devam ediyor.

Başakşehir forması giyerken oynama şansı verilmediği için futbolu bırakma noktasına gelen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray’daki başarılı performansının ardından transfer olduğu Benfica’da adından söz ettirmeye devam ediyor. Milli futbolcu, hafta içinde Benfica’nın Feyenoord’u ağırladığı UEFA Şampiyonlar Ligi maçında turnuvadaki üçüncü golünü kaydederek önemli bir başarıya imza attı. Aktürkoğlu, Şampiyonlar Ligi’nin yeni formatında 3 maçta 3 gol atan ilk oyuncu olarak tarihe geçti.

DİĞER FUTBOLCULAR GOLLERİNİ İKİ MAÇTA ATTI

Milli futbolcu, daha önce Kızılyıldız ve Atletico Madrid karşılaşmalarında da fileleri havalandırarak Benfica taraftarlarını sevindirmişti. Şampiyonlar Ligi’nin üçüncü haftası geride kalırken; Aktürkoğlu, 3 gol atan 12 oyuncudan biri olarak dikkati çekiyor. Gol krallığında ise Bayern Münih’in İngiliz santrforu Harry Kane 5 golle zirvede bulunuyor. Barcelona’nın Brezilyalı yıldızı Raphinha ise 4 golle ikinci sırada yer alıyor. Aktürkoğlu dışındaki diğer futbolcular, birer karşılaşmayı sessiz kapatıp gollerini iki maçta kaydetti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Kerem Aktürkoğlu, Benfica taraftarlarını sevindirmeye devam edecek gibi görünüyor.

 

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com