Perinçek, Kübra Par’ın istediği yanıtı vermedi: Allah Fethullah Gülen’in taksiratını affetsin

Vatan Partisi lideri Perinçek, asıl adı Kübra Parmaksızoğlu Coşkun olan Kübra Par'ın istediği yanıtı vermedi.

  • ü
  • 25 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek ile sunucu Kübra Par arasında Fethullah Gülen tartışması yaşandı. Katıldığı bir televizyon programında kendisinden vefat eden Fethullah Gülen için olumsuz ifadeler bekleyen Par, beklediği yanıtı alamadı. Perincek “Ben kimseyi cehenneme gönderme salahiyetinde değilim” dedi.

Habertürk sunucusu ve Hürriyet Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan’ın yengesi Kübra Par, Doğu Perinçek’in Gülen için “Allah taksiratını affetsin” deyince “Biz ateşi bol olsun diyoruz” sözleriyle karşılık verdi. Bunun üzerine Perinçek, “Onu ben söyleyemem, cehenneme gönderme salahiyetine sahip değilim” dedi.

‘BİZ ATEŞİ BOL OLSUN’ DİYORUZ DİYEN KÜBRA PAR KİMDİR?

Asıl adı Kübra Parmaksızoğlu Coşkun’dur. Daha önce Habertürk ekranlarında Açık ve Net programında ağırladığı sanat ve siyaset dünyasından isimlerle yaptığı söyleşilerle gündeme gelmişti.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan Coşkun’un kardeşi, film yönetmeni Mahmut Fazıl Coşkun’un eşi olan Par,  tv100’e transfer oldu.

Tam adı Kübra Parmaksızoğlu Coşkun olan Par,  20 Nisan 1984 tarihinde Erzincan’da dünyaya geldi. 2007 senesinde Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2009 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamladı.

Kübra Par, 2003 yılında Cahit Zarifoğlu şiir ödüllerinde “Nisanın Gölgesi” adlı şiiriyle jüri özel ödülünü kazandı. Yönetmen Mahmut Fazıl Coşkun ile evli olan Par, bir dönem Habertürk’ün Web Haber Müdürlüğü’nü üstlendi. Habertürk için söyleşiler yaptı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com