Akademisyen Can Kakışım: MİT Başkanı, adam senin yanına kadar girebilmiş; haberin yok

Yenidoğan bebekleri katleden çetenin lideri Mustafa Kemal Zengin’in, MİT Başkanı İbrahim Kalın ile fotoğrafına tepki gösteren akademisyen Can Kakışım, "Adam gitmiş MİT Başkanı ile resim çektiriyor. Sen MİT Başkanının yanına kadar girebilmişsin. MİT Başkanı, bu adam senin yanına kadar girebilmiş. Senin bunlardan haberin yok" dedi.

  • ü
  • 19 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

‘Yenidoğan çetesi’yle ilgili her geçen saat yeni bir detay ortaya çıkarken, savcıyı tehdit ettiği görüntüleri ile gündem olan Mustafa Kemal Zengin’in, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın’la fotoğrafı da tepki çekmeye devam editor.

Halk TV’de yayınlanan Sansürsüz programına konuk olan akademisyen Can Kakışım, Zengin’in MİT Başkanı Kalın’ın yanına kadar nasıl çıkabildiğini sorgulayarak, “Adam gitmiş MİT Başkanı ile resim çektiriyor. Sen MİT Başkanının yanına kadar girebilmişsin. MİT Başkanı, bu adam senin yanına kadar girebilmiş. Senin bunlardan haberin yok! MİT! MİT! Milli İstihbarat Teşkilâtından bahsediyorum” dedi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

“Ya böyle devlet Allah aşkına olur mu?” diyen Kakışım, “Bu tam bir başarısız devlettir. Bu tam kurumlar çökmüş devlettir. Ve bu şekilde bu devam edemez” şeklinde konuştu.

Can Kakışım’ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com