SGK’yı dolandırmak için bebekler öldürülmüştü: MHP’li Celal Adan’ın dünürü çıktı

Sosyal Güvenlik Kurumu'nu dolandırmak amacıyla yaptıkları işlemler nedeniyle 10 bebeğin ölümüne neden olan çeteye ilişkin iddianame tamamlandı. Yenidoğan bebek çetesinin yer aldığı hastanelerden biri olan Özel Şafak Hastanesinin sahibi Seçim Öztürk’ün, MHP'li Meclis Başkanvekili Celal Adan’ın dünürü olması dikkat çekti.

  • ü
  • 18 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

İstanbul’da, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden oldukları ve haksız kazanç elde ettikleri belirlenen 22’si tutuklu 47 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı.

İddianamede yenidoğan çetesinin karıştığı 19 hastane olduğu ortaya çıktı. 19 hastanenin içerisinde Özel Şafak Hastaneleri de yer alıyor.

Nagihan Yılkın’ın 12punto.com‘da yayınlanan haberine göre; Özel Şafak Hastanelerinin sahibi Seçim Öztürk’ün siyasi ilişkileri de dikkat çekti

Öztürk’ün kızı Ceyda Öztürk, TBMM Başkan Vekili Celal Adan’ın oğlu Sinan Buğra Adan 2021 yılında Çırağan Sarayı’nda yapılan düğünle evlenmişti.

BAHÇELİ VE YILDIRIM ŞAHİT OLMUŞLARDI

Düğün yemeğine iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri katıldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Dönemin TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile dönemin Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, dönemin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, dönemin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da konuklar arasında bulundu.

Çiftin nikah şahitleri arasında Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de vardı. Şafak hastanelerinin sahibi Seçim Öztürk’ü sık sık AKP’li ve MHP’li isimlerin ziyaret ettiği de öğrenildi.

İddianamede yer alan 19 hastane şu şekilde:


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

1 – Akabe Sağlik Tesisleri

2 – Doğamed Sağlik Hizmetleri

3 – Ekip Sağlik Hizmetleri

4 – Güney Hastanesi Sağlik Hizmetleri

5 – Medilife Sağlik Hizmetleri

6 – Özel Avcilar Hospital Hastanesi

7 – Özel Avrupa Şafak Hastanesi

8 – Özel Bağcilar Medlife Hastanesi

9 – Özel Doğa Hospital

10 – Özel İstanbul Şafak Hastanesi

11 – Özel İstanbul Şafak Sağlik Hizmetleri

12 – Refik Arslan Sağlik Hizmetleri

13 – Reyap Sağlik Hizmetleri Anonim Şirketi

14 – Silivri Kolan Hastanesi

15 – Yonca Sağlik Hizmetleri

16 – Medisense Sağlik Hizmetleri Şirketi

17 – GMZ Sağlik Hizmetleri

18 – Özel Reyap İstanbul Hastanesi

19 – Özel TRG Hospitalist Hastanesi

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com