İmamoğlu’ndan ‘yenidoğan çetesi’ tepkisi: Konuşmaları kan dondurucu

Özel hastanelerde bebeklerin, gerekli olmadığı halde kazanç sağlamak için yoğun bakım ünitesine yatırıldığı ve ihmal nedeniyle öldüğü iddiasıyla açılan soruşturma devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da sosyal medya hesabındaki paylaşımında ortaya çıkan skandala tepki gösterdi.

  • ü
  • 18 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu (FOTOĞRAF: OZAN KÖSE / AFP)

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’da 112 Acil Çağrı Merkezi’nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden oldukları ortaya çıkan skandala ilişkin açıklama yaptı.

Sosyal medya hesabındaki paylaşımında çete üyelerinin aralarındaki telefon konuşmalarını hatırlatan İmamoğlu, “Yenidoğan bebeklerin ölümünden menfaat sağlayan canilerin, çetelerin bu kötülüğü yaparken ortaya çıkan konuşmaları kan dondurucu” dedi.

“Ne yazık ki ülkemizde her gün dehşet ve kaygı verici gelişmelere tanık oluyoruz” diye yazan İmamoğlu, “Yenidoğan bebeklerin canına kast edecek kadar vicdansızlaşmış kim varsa, en üst dereceden cezalandırılması temennimdir” ifadesini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com