Kaynana-gelin münakaşası cinayetle bitti: Bıçaklı-bastonlu dehşet

15 yaşındaki bir çocuk babasının ve babaannesinin evde tartıştıklarını, babasının babaannesine ait bastonu alarak ona zarar verdiğini ihbar etti.

  • ü
  • 15 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Türkiye peş peşe yaşanan adlî olaylarla sarsılırken bir dehşet haberi de Adana’nın Tufanbeyli ilçesinden geldi. 42 yaşındaki Ali Araz eşine hakaret ettiği iddia edilen annesi Nimet Araz’ı önce bıçakladı. Bıçak sapından kırılınca annesine ait bastonu eline alıp annesini boğdu. Direnen kadın kısa süre sonra nefessiz kaldı ve yere yığıldı.

Gerçek Gündem’den Seyhan Avşar’ın bildirdiğine göre; olay Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde yaşandı. İlçe Amirliği’nin telefonu dün öğlen 12.30 sıralarında çaldı.

CİNAYETİ 15 YAŞINDAKİ ÇOCUK İHBAR ETTİ

Arayan kişi 15 yaşındaki İ. Araz’dı. Araz babasının ve babaannesinin evde tartıştıklarını, babasının babaannesine ait bastonu alarak onu boğmaya çalıştığını ve babaannesinin yere yığıldığını söyledi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Nimet Araz’ın öldüğünü tespit etti.

BIÇAK KIRILDI BASTONLA BOĞDU

Yapılan incelemede Ali Araz’ın annesinin göğsüne önce bıçakla saldırdığını bıçağın sapının olay sırasında kırıldığını tespit etti. Öfkesini kontrol edemeyen Araz bu kez annesinin yürümek için destek aldığı bastonunu eline aldı ve annesini boğarak öldürdü.

Fail olay yerinde gözaltına alındı. Bu sabah ise nöbetçi mahkemeye çıkarılacağı öğrenildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com