Müsavat Dervişoğlu’ndan gençlere tavsiye: Sakın benim yaptığımı yapmayın

Gençlere siyasete gitme çağrısı yapan İYİ Parti lideri Dervişoğlu, "Milletvekili adayı olmak benim 51 yaşında aklıma geldi. Sakın benim yaptığımı yapmayın. Neler kaybettiğimi şimdi anlıyorum" dedi.

  • ü
  • 14 Ekim 2024
  • ü
  • Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Milliyetçi Kongre Derneği’nin 2. Büyük Kongresi’ne katıldı. Burada bir konuşma yapan Dervişoğlu, “Türk milliyetçiliği doğru temsil edilmediği için sokaktaki milliyetçiler de töhmet altında kalıyor” dedi.

“Siyasetin usulünü, üzülerek söylüyorum Erdoğan ve AKP’nin uygulamaları belirliyor” diyen Dervişoğlu, “Tepeden bakan, saltanat heveslisi o tavır öylesine yaygınlaştı ki, üzülerek söylüyorum, muhalif saflarda bile zaman zaman dayatmacı ve reislik taslayan tavırlar görüyoruz. Siyaset yapacağım, milletimi temsil edeceğim diyenin aslına bakarsanız böyle davranışta bulunmaya hakkı yoktur, böyle bir lüksün sahibi değildir” ifadelerini kullandı.

Gençlere siyasetten kaçmama tavsiyesinde bulunan Dervişoğlu, “Bugün milletvekiliyim, ikinci dönemim. Milletvekili adayı olmak benim 51 yaşında aklıma geldi. 51 yaşına kadar ben de sizler gibi mutfakta fikir üretelim, görüşlerimizi, düşüncelerimizi milletle buluşturalım, bulunduğumuz davayı bulunduğumuz yerde doğru temsil ederim. Ömrümün yarım asrını ideolojik bir terbiyeden gelmiş olmama ve siyasetin içinde bulunmama, İl Başkanlığı görevi yapmama rağmen seçilmek noktasında değerlendirmeyi hiç aklıma getirmedim. Sakın benim yaptığımı yapmayın. Neler kaybettiğimi şimdi anlıyorum. Keşke sizi bundan 15 sene önce saçımı kır düşmeden anlayabilip, sizin görüş ve düşüncelerinizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde seslendirebilme imkânı bulabilseydim” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÇOK OKUNANLAR

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com