Dün İstanbul bugün Konya: ‘Suç makinesi’ polise bıçakla saldırdı

Beyoğlu'nda O.I. adlı şüpheli, Cumartesi günü polis memurunu boynundan bıçaklamıştı. Dehşet gündemden henüz düşmeden polise bir saldırı da Konya'da meydana geldi.

  • ü
  • 13 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Dün İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde polise saldırı olayının üzerinden 24 saat geçmeden Konya’dan benzer bir haber geldi. İhbara giden bir polis bıçaklı saldırıya uğradı. Sırtından bıçaklanan polis tedavi altına alınırken şüpheli etkisiz hale getirildi.

Taksim’deki Tünel meydanında O.I. adlı şüpheli, Cumartesi günü polis memurunu boynundan bıçaklamıştı. Dehşet gündemden henüz düşmemişken polise bir saldırı da Konya’da meydana geldi.

Olay, saat 11.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Buhara Mahallesi Bayramoğlu Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sinir krizi geçiren bir kişi için sağlık ekibi talebinde bulunuldu.

‘SUÇ MAKİNESİ’: AİLESİNE DE SALDIRMIŞ

Elinde bıçak olan ve ailesine de saldırdığı iddia edilen şahsın alınması için adrese polis ekibi istendi. Polislerin saldırgana müdahale ettiği sırada şahıs bir polis memurunu sırtından bıçakladı.

SALDIRGANIN 33 SUÇ KAYDI VAR

1995 doğumlu Emre Köroğlu’nun 33 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Hırsızlık, yağmalama, gasp (ev, otomobil), kasten yaralama gibi suçlardan kayıtları var. Vurularak yakalanan şahsın, hayati tehlikesi bulunmuyor.

EKİP ARKADAŞI ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Bunun üzerine yaralı polis memurunun ekip arkadaşı şüpheliyi vurarak etkisiz hale getirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

OLAY ÇOK YÖNLÜ ARAŞTIRILIYOR

Yaralı polis memuru olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı şüphelinin ise ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili geniş çaplı tahkikat başlatıldı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com