Polis katiline istenen ceza belli oldu

Ümraniye'de, çıkan arbedede polis memuru Şeyda Yılmaz'ı silahla vurarak, şehit eden katil Yunus Emre Geçti için ağırlaştırılmış müebbet ve 50 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

  • ü
  • 11 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Polis Şeyda Yılmaz’ı şehit eden Yunus Emre Geçti için iddianame hazırlandı. Geçti hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 50 yıla kadar hapis talep edildi.

İstanbul’un Ümraniye ilçesinde 23 Eylül 2024 günü motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan şüpheli Yunus Emre Geçti, polis memuru Şeyda Yılmaz’ı şehit etmişti. 26 farklı suç kaydı olduğu tespit edilen şüpheli Geçti, adli makamlarca tutuklanmıştı.

Dudullu Polis Merkezi’nde motosiklet hırsızlığıyla ilgili gözaltına alınan, hakkında 26 ayrı suç kaydı olduğu öğrenilen Yunus Emre Geçti (19) polis merkezinden kaçmış, görevli polis memurları K.H.S. ile Şeyda Yılmaz şüpheliyi yakalamak için peşine düşmüştü.

Şüpheli Yunus Emre Geçti, kısa süreli kovalamaca sonucu yakalanmış ve bu sırada arbede çıkmıştı.

Zanlının polisin silahını alarak ateş etmesi sonucu polis memuru Şeyda Yılmaz şehit olmuş, polis memuru K.H.S. ile şüphelinin annesi P.G. (43) yaralanmıştı.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edilen şüpheli, “kamu görevlisini görevinden dolayı kasten öldürme” suçundan tutuklanmıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com