Gazeteci Şule Aydın, cinsel şiddet tehdidi aldığını duyurdu

Halk TV programcısı Şule Aydın, sosyal medya hesabından cinsel şiddet tehdidi aldığını ve şikayetçi olduğunu duyurdu. "Oturduğum daire kapısındaki duvara, cinsel taciz içeren bir kelime yazmışlar" diyen Aydın, "Evimizde bile güvende değiliz" diye ekledi.

  • ü
  • 11 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Gazeteci Şule Aydın, cinsel şiddet tehdidi aldığını açıklayarak şikayetçi olduğunu belirtti. Aydın, evinin duvarına yazılan taciz içeriğinin görüntüsünü paylaşarak, şunları kaydetti:

“Ne söyleyeyim artık, bilemiyorum. Oturduğum daire kapısındaki duvara, cinsel taciz içeren bir kelime yazmışlar. Ve üzerinde bir leke var. Dün gece saatlerinde yapıldığını düşünüyorum. Kadıköy İskelesi Polis Merkezi’ne şikayette bulundum. Gazeteciliğimizden dolayı düzenli tehdit aldığım bu süreçte, bu cinsel şiddet tehdidini kimin / kimlerin yaptığının bulunmasını istiyorum. Evimizde bile güvende değiliz.”

DİSK Basın-İş, Gazeteci Şule Aydın’a destek mesajı paylaştı.

‘FAİLLERİN BU GÜCÜ NEREDEN ALDIĞINI BİLYORUZ’

DİSK Basın-İş’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda “Gazeteci Şule Aydın, yaşadığı dairenin girişindeki duvara yazılan bir kelimeyle cinsel taciz tehdidi aldı. Faillerin bu gücü nereden aldığını çok iyi biliyoruz! Kadınların güvende yaşayamadığı ülkemizde gazeteciler, gözaltı ve hapis cezası tehdidinin yanı sıra bir de cezasızlıktan güç alan, ne idüğü belirsiz kişilerin tehditleriyle karşı karşıya. Meslektaşımıza yönelik saldırıyı kınıyor, yetkilileri göreve davet ediyoruz!” ifadelerine yer verildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com