Dizi savaşı: Sevgili Macron endişelenme, Emily Roma’da çok iyi…

Emily in Paris dizisi için son söz Roma Belediye Başkanı Gualtieri'nin: "Sevgili Emmanuel Macron, endişelenme: Emily Roma'da çok iyi. Üstelik kalbe söz geçirilmez. Bırakalım kendisi seçsin"

  • ü
  • 10 Ekim 2024
  • ü
  • Yaşam

Netflix’in popüler Emily in Paris dizisi İtalya ile Fransa’yı karşı karşıya getirdi. Dizinin son bölümlerinde baş karakter Emily’nin Paris’ten Roma’ya taşınmasının ardından, gelecek sezonun da Roma’da geçmesi ihtimali Fransa’da hoş karşılanmadı.

BBC Türkçe’nin aktardığına göre; meseleye bizzat Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron müdahil oldu ve Emily’nin tekrar Paris’e dönmesi için “sıkı mücadele edeceklerini” söyledi. Macron’a yanıt Roma Belediye Başkanı Roberto Gualtieri’den geldi: “Emily, Roma’da çok iyi.”

EMILY ROMA YOLUNDA

Chicago’lu Emily Cooper’ın (Lily Collins) lüks bir pazarlama ajansında çalışmak için taşındığı Paris’teki maceralarını anlatan dizi 2020’den beri yayında. Dizinin 4. sezonu iki parça halinde geçen Ağustos ve Eylül’de çıktığında takipçileri Emily’yi Paris’ten Roma’ya taşınırken gördü. Netflix 5. sezonun da çekileceğini duyurunca Emily’nin yeni maceralarının Roma’da geçebileceği konuşulmaya başladı.

‘ENDİŞELENECEK BAŞKA MESELELER YOK MU?’

Macron’un girişimlerinin ardından açıklama yapan Başkanı Roma Belediye Başkanı Roberto Gualtieri, “Macron’un endişelenecek daha acil meseleleri yok mu? Şaka yaptığını düşünmek, ya da en azından ummak istiyorum” dedi ve “Örneğin Ukrayna ve Orta Doğu’da savaşlar var, Amerika’yı vuran ve iklim değişikliğiyle bağlantısı olan korkunç bir kasırga var ve muhtemelen Macron için Emily’den daha önemli olan Avrupa meseleleri var” diye devam etti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com