Kayıp Rojin’in 13 gün sonra başörtüsü bulundu

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş’in kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaların 13'üncü gününde yeni bir gelişme yaşandı.

  • ü
  • 10 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Van’da kaldığı yurttan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş’in arama çalışmalarının 13’üncü gününde yeni bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Rojin’e ait olduğu ailesi tarafından belirlenen başörtü bulunduğunu açıkladı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencisi Rojin Kabaiş’in kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaları 13’üncü gününde devam ediyor.

İÇİŞLERİ BAKANI AÇIKLADI: BAŞÖRTÜSÜ BULUNDU

DHA’nın aktardığına göre; Van Gölü sahilinde bugün saat 15.30 sıralarında Rojin Kabaiş’e ait olduğu düşünülen başörtüsü bulundu. Ekiplerin, üniversitenin bulunduğu sahilden yaklaşık 500 metre uzaklıkta Bardaçı köyü sahillinde bulduğu başörtüsünün Rojin’e ait olup olmadığını tespiti için babası Nizamettin Kabaiş bölgeye götürüldü.

BABASI BAŞÖRTÜSÜNÜN KIZINA AİT OLDUĞUNU DOĞRULADI

Kabaiş, başörtüsünün kızına ait olduğunu teşhis etti. Başörtüsü incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Sahilde cep telefonu ve kulaklığı bulunan Kabaiş’i arama çalışmaları, Sahil Güvenlik Van Gölü Grup Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Gemi Adamları ve Seyir Hizmetleri Büro Amirliği ile Su Altı Grup Amirliği ve AFAD dalgıç ekipleri tarafından yürütülüyor.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com