Fenerbahçe’de Jose Mourinho zirvesi: İngilizlere göre devre arasında gider

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'ye imzası büyük ses getiren dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

  • ü
  • 06 Ekim 2024
  • ü
  • Spor

Fenerbahçe’nin büyük umutlarla renklerine bağladığı dünyaca ünlü hocası Jose Mourinho için İngiliz basınından ilginç bir transfer iddiası gündeme geldi. Everton’ın yeni sahiplerinin Portekizli teknik adamı devre arasında takımın başına getirmek istediği ifade edilen açıklama sonrası Sarı-lacivertli yönetimin bu konuyla ilgili bir toplantı yaptığı öğrenildi.

İngiliz medyası, “Everton devre arasında Jose Mourinho ile masaya oturacak” şeklinde haberler yaparken, bu gelişme Fenerbahçelilerde bir anda şok etkisi yaptı.

Öte yandan sarı-lacivertli yönetimin içinin rahat olduğu, Portekizli çalıştırıcının takımda kalacağından şüphe duymadıkları öğrenildi.

‘BİZE GELMEDEN ÖNCE DE…’

Milliyet’in aktardığına göre, önceki gün İngiltere’de yer bulan haberlerin ardından Fenerbahçeli idareciler bir toplantı yaparken, “Jose Mourinho bize gelmeden önce de teklifler alıyordu. Onun gibi kaliteli ve marka bir ismin teklif alması kadar doğal bir durum yok.

O zamanki tekliflere de ‘Hayır’ cevabını verip bizi seçmişti. O, Fenerbahçe’nin projelerine inandı. Bu yüzden devre arasında ayrılmayı düşünmez. Biz içimizi ferah tutalım. Böyle haberler her zaman çıkacaktır” diye konuştukları öğrenildi.

‘ŞU ANDA KUPALARA KONSANTRE’

Sarı-lacivertli futbolcular da böyle bir ayrılığa ihtimal vermezken, dünyaca ünlü teknik adamın ise çıkan haberleri görmezden geldiği ve tamamen bütün mesaisini Fenerbahçe için harcadığı, bu sezon kazanılacak kupalara konsantre olduğu bildirildi.

Portekizli çalıştırıcı Jose Mourinho, yaz döneminde de özellikle Suudi kulüplerinin astronomik tekliflerini reddetmiş ve Fenerbahçe ile sözleşme imzalamıştı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com