DEVA Partili Şahin, Çankırı’daki polis şiddetini bakana sordu: Millete zorbalık yapan polis bu cüreti kimden alıyor?

DEVA Partili İdris Şahin, Çankırı'da bir vatandaşın Özel Haraket Polisi tarafından dövülmesiyle ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya seslenerek, "Sırtında devletin giydirdiği üniforma ile belinde millete ait silahla zorbalık yapan emniyet mensupları bu cüreti kimden alıyor." dedi.

  • ü
  • 05 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, Çankırı’da Özel Harekat Polisi tarafından akaryakıt istasyonu çalışanın dövülmesiyle ilgili işlem yapılıp yapılmadığını sordu.

Çankırı’da özel harekat polisleri ile akaryakıt istasyonu çalışanı C. A. C. arasında çıkan tartışma, polisin tekmeli tokatlı saldırısı ile sona ermişti. Güvenlik kamerasına yansıyan saldırıda bir polisin, istasyon çalışanı C.A.C.’yi yerde tekmelediği ve yumrukladığı görülürken, Valilikten yapılan açıklamada olaya karışan kişiler hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

DEVA Partili Şahin, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın her sabah çete çökertme haberini 85 milyona verdiğini işaret ederek, “Ali Yerlikaya’nın Çankırı’daki polis şiddetinin faillerine karşı bir tepkisini duyan oldu mu? Sırtında devletin giydirdiği üniforma ile belinde millete ait silahla zorbalık yapan emniyet mensupları bu cüreti kimden alıyor. Sayın bakan Çankırı insanının devletine duyduğu güveni, bu zorbaların yaptıkları haksız eylemleri yanlarına bırakmamakla göstermelisiniz. Bu çirkin saldırıyı gerçekleştiren tüm güvenlik görevlilerinin derhal görevden uzaklaştırılması ve yargıya teslim edilmesi gerekmektedir.

Konunun tüm yönleriyle aydınlığa kavuşturulması için konunun takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.” dedi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com