Sanki suç cenneti: Hırsız, dolandırıcının parasını çaldı

İstanbul'da hırsızlık yapan kişinin 22 suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Hırsızın soyduğu kişinin ise 8 ayrı suç kaydı bulunuyor.

  • ü
  • 04 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Son dönemde “suç kaydı” bulunan şahısların eylemleri tartışma konusu olurken, İstanbul’da yaşanan bir hırsızlık vakası trajikomik bir hikayeye çıktı.

Hürriyet gazetesindeki habere göre; İstanbul Beyoğlu’nda, 26 Eylül günü devriye halinde olan güven tim ekipleri, hareketlerinden şüphelendikleri bir kişiyi takibe aldılar.

Şüpheli, kaldırımda uyuyan Muhammed Hacıhasan’ın (30) montunun sol cebindeki parayı çaldıktan sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. Polisler, şüpheliyi bir dönercinin önünde yakaladı. Şüphelinin kimliğinin Emrah Gültekin (30) olduğu tespit edildi. Her iki şüpheli de ekipler tarafından emniyete götürüldü.

Emrah Gültekin’in toplam 22 kaydı olduğu ortaya çıktı. Muhammed Hacıhasan’ın ise 8 kaydı olduğu ve 1 Nisan’dan bu yana “bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık” suçundan arama kararı çıkarıldığı tespit edildi.

İkisi de adliyeye sevk edildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com