AKP’li belediye başkanı: Seçim zamanı gaza basarız, sonra rölantiye geçeriz

AKP'li Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, "Seçim döneminde bir gaza basarız. Şöyle her yeri bir kazar, yaparız, ederiz. Ama seçim bitince bir rölantiye geçeriz." dedi.

  • ü
  • 03 Ekim 2024
  • ü
  • Politika

AKP’li Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, bir teslim töreninde yaptığı açıklamada, “Yani düşünün bütün belediyeler öyledir. Biz de öyleyizdir mutlaka seçim döneminde bir gaza basarız. Şöyle her yeri bir kazar, yaparız, ederiz. Ama seçim bitince bir rölantiye geçeriz. Ama biz öyle yapmamışız” dedi.

Çorum Belediyesi sekiz halk otobüsü ve bir çekici için anahtar teslim töreni düzenledi. AKP’li Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, belediyelerin seçim dönemlerindeki çalışmalarına ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Aşgın, şöyle konuştu:

“2024’te seçime girdik. Biz yanlış hatırlayabilirim rakamı, biz 55 bin ton litre mazot kullanmışız 1 yıl içeresinde. Ama şu an da geldiğimiz daha dokuzuncu ay bitmiş, onuncu ay bitmiş şu anda kullandığımız mazot 59 bin ton. Daha yılın sonuna kadar kaç olacağı da belli değil. Yani düşünün bütün belediyeler öyledir. Biz de öyleyizdir mutlaka seçim döneminde bir gaza basarız. Şöyle her yeri bir kazar, yaparız, ederiz. Ama seçim bitince bir rölantiye geçeriz. Ama biz öyle yapmamışız. Aynen Sezai Karakoç’un dediği gibi biz ‘yarış bittikten sonra da koşan atlarız’ hamdolsun.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com