Narin Güran cinayeti: Olay yerinde 2 kişi daha vardı

Narin Güran cinayeti soruşturmasında, olayın yaşandığı bölgedeki telefon kayıtları incelendi. Olay yerinde iki kişinin daha varlığı tespit edildi.

  • ü
  • 01 Ekim 2024
  • ü
  • Gündem

Telefon kayıtlarının incelenmesi, Narin Güran cinayeti soruşturmasında bir gerçeği daha ortaya çıkarttı. Baz istasyonlarından alınan kayıtlarda, olay yerinde iki kişinin daha olduğu saptandı.

T24 yazarı Tolga Şardan, “Narin soruşturmasında baz verilerinden çıkan iki kişi kim?” başlıklı yazısında bu bilgiyi paylaşarak, “Savcılık talimatıyla gerek tutuklu gerekse serbest bırakılan tüm şüphelilerin HTS kayıtları soruşturmayı yürüten jandarma tarafından resmi olarak elde edildi ve analize tabi tutuldu. Aldığım bilgiye göre; işte bu aşamadan sonra bu kez farklı bir işlem yapıldı. Olayın yaşandığı bölgede ve yakınlarındaki cep telefonu iletişimini sağlayan üç firmanın baz bilgileri üzerinde ‘baz verileri üzerinde daraltmış analiz’ yapılınca iki yeni kişinin varlığı ortaya çıktı” diye yazdı.

Şardan, yazısını, “Şimdi geriye dönelim; 17 Eylül’deki Büyüteç’te konu ettiğim Salim Güran’ın aracında bulunduğu ancak ağabey Enes Güran’la beraber araçtan indirilen ve olayla ilgili oldukları değerlendirilen iki genç, varlıkları yeni tespit edilen iki kişi olmasın? Bu iki genç; iddiaya göre, Narin’in öldürülmesinde görgü tanığı. Ağabey Enes Güran’ın arkadaşları” ifadeleriyle sürdürdü.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com