Avukatından “Sedat Peker parti kuracak” iddiasına yalanlama: “Devlet de bilgilendirildi…”

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in avukatı Erkan Barkın, Peker'in yeni bir siyasi parti kuracağı iddiasını yalanladı.

  • ü
  • 30 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, son günlerde sosyal medyada dile getirilen ve Peker’in yeni bir siyasi parti kurmaya hazırlandığına yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Barkın, “Devletin resmi kurumları da, bilgilendirilmiştir” dedi.

Avukat Ersan Barkın, Sedat Peker’in yeni bir siyasi parti kuracağı iddialarına ilişkin sosyal medya platformu X üzerinden açıklamalarda bulundu.

Barkın, “Müvekkilimin partisi olduğunu düşünerek bu ve benzer oluşumlara üye olanların ileride uğrayabilecekleri maddi-manevi zararlardan kendisinin sorumluluğu olmayacağını kamuoyunun bilgisine sunarım. Aynı husus ile ilgili, devletin resmi kurumları da, bilgilendirilmiştir” ifadelerini kullandı.

“Halkın Sesi Partisi” adlı oluşumla Peker’in ilgisi olmadığın belirten Barkın şunları aktardı:

“Son günlerde, sosyal medyada sıkça müvekkilim Sayın Sedat Peker’in yakınları vasıtasıyla bir siyasi parti kurma hazırlığında olduğu dile getirilmektedir. Şu an için, müvekkilim, hiçbir siyasi partinin kuruluşu çalışmalarında yer almamaktadır. Sıklıkla önümüze çıkan ‘Halkın Sesi Partisi’ isimli oluşumun da, müvekkilim Sayın Sedat Peker ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Müvekkilimin partisi olduğunu düşünerek bu ve benzer oluşumlara üye olanların ileride uğrayabilecekleri maddi-manevi zararlardan kendisinin sorumluluğu olmayacağını kamuoyunun bilgisine sunarım. Aynı husus ile ilgili, devletin resmi kurumları da, bilgilendirilmiştir.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com