New York Belediye Başkanı Adams, New York Masalı filminde kendini oynamış

Rüşvet ve yolsuzlukla suçlanan New York Belediye Başkanı Adams, New York Masalı filminde rol aldığı ve iki Türk'le kaçak kat konuşması yaptığı belirtildi.

  • ü
  • 27 Eylül 2024
  • ü
  • Yaşam

Türk makamlarından rüşvet almakla ve yolsuzlukla suçlanan New York Belediye Başkanı Adams, New York Masalı filminde rol alarak kendini oynamış. Adams, filmde kaçak kat çıkmasına yardım etmesini isteyen bir Türk’e, “Brooklyn, Türkiye’yi sever. Yemeğinizi, müziğinizi seviyoruz” diye cevap veriyor.

BEDAVA UÇUŞLARDAN LÜKS TATİLE

Adams’ın Türkevi’ne izin için ifaiye yetkilisine baskı yapması karşılığında Türk Hava Yolları’ndan ücretsiz bilet ve Türkiye’de lüks otellerde ücretsiz tatil de dahil olmak üzere 125 milyon dolarlık iltimas elde ettiği iddia ediliyor.

FİLM GERÇEK OLDU

Yönetmenliğini Doğan Özmekik’in yaptığı, başrollerini Esin Varan, Ahmet Bodur ve Ekin Türkmen’in paylaştığı romantik komedi 19 Mayıs 2017’de vizyona girmişti. New York Belediye Başkanı Adams’ın filmde kaçak kat ve ruhsat için Türklerle girdiği diyalog dikkati çekti.

KAÇAK ‘TÜRKEVİ’

ABD’nin gündemine oturan rüşvet soruşturmasında Türkiye’de tam ortasında. New York Belediye Başkanı Eric Adams’ın bağış adı altında Türk yetkililerden rüşvet aldığı iddia edildi. Adams da yine iddiaya göre karşılığında New York’taki Türkevi’ne usulsüz bir şekilde ruhsat verilmesini sağladı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com