22 kez ceza yazılan motosiklet sürücüsünün çarptığı astsubay hayatını kaybetti

Ordu'da polis kontrol noktasından defalarca kaçan motorsiklet sürücüsünün çarptığı astsubay hayatını kaybetti.

  • ü
  • 25 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Ordu’da dur ihtarına uymayan motosiklet sürücüsünün çarptığı Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır, hayatını kaybetti. Çangır’ın hayatını kaybetmesine neden olan sürücü Adem T.’nin daha önce kontrol noktalarından defalarca kez kaçtığı öğrenildi. Kazaya karıştığı motosikletinin plakasına 22 kez ceza yazıldığı öğrenilen sürücünün, uyuşturucu kullanmaktan da kaydı olduğu bildirildi.

Ordu’da motosikletle çarptığı astsubayı şehit eden sürücünün, daha önce defalarca kontrol noktasından kaçtığı ortaya çıktı.

Turnasuyu Jandarma Trafik Kontrol Noktası’nda görevli ekipler, 18 Eylül günü saat 10.30 sıralarında Adem T. yönetimindeki 07 GU 227 plakalı motosiklete “dur” ihtarında bulundu.

İhtara uymayan Adem T., kontrolünü kaybettiği motosikletle Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır’a çarptı.

ASTSUBAY ŞEHİT OLDU

Astsubay Çangır ile devrilen motosikletin sürücüsü Adem T. yaralandı. İhbarla bölgeye sevk edilen ambulanslarla iki yaralı, hastaneye kaldırıldı.

Astsubay Çangır, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Olay ile ilgili soruşturma başlatırken, tedavisi tamamlanan Adem T. gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri sonrası Adem T., bugün adliyeye sevk edildi. Adem T., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

UYUŞTURUCUDAN KAYDI VAR

Adem T.’nin uyuşturucu kullanmaktan suç kaydı olduğu, aşırı hız ve kontrol noktasında durmamaktan dolayı da plakasına yazılmış 22 idari para cezasının bulunduğu öğrenildi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com