Depremzededen Bakan Kurum: AK Parti üyesiyim, bana bu yapılıyorsa vatandaşa neler yapılıyordur

Bakan Kurum'a AKP'li vatandaşın isyanı yeniden gündem oldu. Arazi gaspından şikayet eden kişi, "Ben AK Parti üyesiyim, bana bu yapılıyorsa vatandaşa neler yapılıyordur" dedi.

  • ü
  • 24 Eylül 2024
  • ü
  • Politika

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a, esnaf ziyareti sırasında depremzede vatandaş isyan etti. Hataylı depremzede, yolda karşılaştığı Kurum’a ‘Ben AK Partiliyim’ diyerek yakındı. Bu sözler sosyal medyada aylar sonra yeniden gündem oldu.

AK PARTİLİ DEPREMZEDE: HER ŞEYİMİ KAYBETTİM

Depremzede vatandaş, “Annemi babamı kaybettim. 50 milyon dolarlık malıma devlet el koydu. Rezerv alan ilan ettiniz. Arazime 404 dükkan yapıldı. Rezerv alan ve sizin riskli alan ilan ettiğiniz yerleri, Çevre-Şehircilik zamanında… Her şeyimi kaybettim. 50 milyon dolarımı kaybettim. Devlet el koydu, hiçbir şekilde şu anda ne kira veriyorsunuz, ne bir şey yapıyorsunuz.

Beni hayata mahkum ettiniz. Bana bir dükkan verilmedi. Bütün malımı mülkümü kaybettim. Ben AK Parti üyesiyim, bana bu yapılıyorsa vatandaşa neler yapılıyordur” dedi.

KURUM: ‘ÖYLE OLMAZ AMA YA…’

Bakan Murat Kurum ise depremzede seçmenine “Öyle olmaz ama ya. Bir bakalım. Ben seni ilgili arkadaşlarımla görüştüreceğim” cevabını verdi.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com