Çobanı döven iki kız kardeş tutuklandı

Kahramanmaraş'ın Andıran ilçesinde bu sabah saatlerinde engelli bir çobanı döverek işkence eden iki kız kardeş tutuklandı.

  • ü
  • 23 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde koyunlarını otlatan engelli çoban iki kız kardeş tarafından dakikalarca işkenceye uğradı. Kızlardan biri kalın bir sopayla çobanı darp ederken diğeri ise o anları kayda alıyordu. İnfiale neden olan görüntü sonrası gözaltına alınan Seçil G. ile kardeşi M.G tutukladı.

Kahramanmaraş’ın Andıran ilçesinde bu sabah saatlerinde iki kız kardeşin engelli bir çobanı döverek işkence ettiği görüntüler ortaya çıkmıştı. Yayınlanan görüntüler büyük bir infiale neden olurken, işkenceyi gerçekleştiren iki kız kardeşin gözaltına alınmaları üzerine tutuklandıkları öğrenildi.

Söz konusu görüntülerde kızlardan biri halay çekip şarkı söyleyerek çobanı sopayla döverken, diğer kız tüm bu anları gülerek cep telefonu ile videoya çekti.

‘EVİME ZOR ULAŞTIM’

Mağdur Nail Y.’de soruşturma kapsamında savcıya ifade verdi. Yaşadıklarını anlatan Nail Y., kardeşlerin hem dövdüklerini hem de küfrettiklerini ancak kendisinin karşılık veremediğini belirterek, “En son kafama değnekle vurunca sopa ortadan yarıldı. Evime zor ulaştım, bayağı dövdüler” dedi.

TUTUKLAMAYI YERLİKAYA DUYURDU

Sosyal medyada infial olan görüntüler sonrası iki kadının gözaltına alındığı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Gözaltına alınmalarının ardından hakkında işlem başlatılan Seçil G. ile kardeşi M.G tutuklandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com