Çöp poşeti giydirildi, adliyeye hayvan aracıyla götürüldü

Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı öldürme suçlamasıyla Yunus Emre Geçti adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında siyah çöp poşeti giydirilen Geçit, Hayvan Durum İzleme Amirliğine bağlı hayvan nakil aracıyla götürüldü.

  • ü
  • 23 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

İstanbul Ümraniye’de, Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından ‘motosiklet hırsızlığı’ suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şüphelinin yakalanmasına yönelik yapılan operasyonda, Yunus Emre Geçti adlı şüphelinin açtığı ateş sonucu bir polisin hayatını kaybettiği belirtildi.

26 SUÇ KAYDI BULUNUYOR

Olay, saat 22.55 sıralarında Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi Petrol Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Ümraniye ilçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği tarafından “motosiklet hırsızlığı” suçundan yakalanan ve sonrasında firar eden şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

Çeşitli suçlardan 26 adet suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti (19) Ihlamurkuyu Mahallesi’nde ekipler tarafından yakalandı.Geçit, bu sırada polise direndi. Yaşanan arbedede polisin silahını alan Geçti, polislere ve çevredeki vatandaşlara ateş açtı.

ANNESİ YARALANDI

Polisler Şeyda Yılmaz ve K.H.S. ile şüphelinin annesi P.G. yaralandı. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralanan polis Şeyda Yılmaz, hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Diğer yaralıların ise tedavisi sürüyor.

Saldırıdan sonra kaçan şüpheli ise polisin yaptığı çalışmaların ardından sokak arasında yakalanarak gözaltına alındı. Adrese gelen çok sayıda polis ise çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Olay yerindeki boş kovanlar belirlenerek, incelendi.

ÇÖP POŞETİ GİYDİRİLDİ, ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Ümraniye’de polis memuru Şeyda Yılmaz’ı öldürdüğü belirtilen Yunus Emre Geçti adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında siyah çöp poşeti giydirilen Geçit’in, Hayvan Durum İzleme Amirliğine bağlı hayvan taşıma aracıyla götürülmesi dikkat çekti.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com