Sakaryaspor’da darp edilen Gökhan İn’in yerine yeni başkan belli oldu

Sakaryaspor'da, Cengiz Şen isim kişinin tokatlaması ve tehdit etmesinin ardından kenti terk eden Gökhan İn'in yerine Cumhur Genç yeni başkan seçildi.

  • ü
  • 23 Eylül 2024
  • ü
  • Spor

Son olarak “mafya” tartışmalarıyla gündemden düşmeyen 1. Lig ekibi Sakaryaspor’da yeni yönetim seçildi.

Sakaryaspor Kulübü Başkanı Gökhan İn’e bir kişinin tokat attığı görüntünün sosyal medya hesaplarından paylaşılması üzerine Sakarya Başsavcılığı “yağma” suçundan soruşturma başlatmıştı. Olayın nedeninin iki mafya grubunun kulüp üzerindeki hakimiyet çatışması olduğu öne sürülmüş, gözaltına alınan saldırgan Hamza Cengiz Şen tutuklanmıştı.

‘Tokatlama’ olayının ardından Gökhan İn’in yakınlarına ‘Başım belaya girecek’ diyerek kentten ayrıldığının ifade edilmesi sonrası Sakaryaspor bugün yapılan seçimli olağanüstü genel kurulda yeni başkan ve yönetimini belirledi.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

ESKİ BAŞKAN SEÇİLDİ

Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda yapılan genel kurulda Gökhan İn ve yönetimi, mali ve idari yönden ibra edilmedi. 255 delegenin katıldığı kurulda Cumhur Genç, açık oylamayla üçüncü kez başkanlığa seçildi.

Genç, burada yaptığı konuşmada, yaklaşık 80 gün önce görevi devrettiğini, daha sonra kendilerinden önceki yönetim kurulunun başa geldiğini belirterek, Sakaryaspor için kim emek veriyorsa bunun çok değerli olduğunu kaydetti.

Cumhur Genç şöyle devam etti: “Biz sadece yeşil sahada kalacağız. Sakaryaspor, son zamanlarda çok yıprandı gerek yerelde gerek ulusalda. Biz ait olduğumuz yere çekeceğiz Sakaryaspor’u tekrar. Yeşil sahadayız biz. Buradaki başarılarla tekrar şehri arkamıza alacağız. İnşallah sezon sonu da mahcup olmadan bu görevi layıkıyla yapmak istiyorum.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com