AKP’liler sucuk mangal keyfi yaptı, sosyal medya yıkıldı: İktidar zevki sefa peşinde

AKP'nin Kayseri programında sucuk mangal keyfi yapılması sosyal medya kullancısı vatandaşların tepkisini çekti. DEVA Partili İdris Şahin, "Kayseri halkı sucuğa pastırmaya hasret, iktidar zevki sefa peşinde…" şeklinde eleştirdi.

  • ü
  • 21 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

AK Parti Türkiye buluşmaları ve Erciyes Yüksek İrtifa Merkezi Kamp Alanı açılışında sucuk mangal keyfi yapılması tepki çekti.

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi için açılış töreni düzenlendi. Törene Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak başta olmak üzere önceki dönem Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Vali Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Hulusi Akar, Ayşe Böhürler, Murad Cahid Cıngı, Bayar Özsoy, Şaban Çopuroğlu, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm katıldı.

AKP Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ise yaşananları “Bugün hayırsever Büyükkılıç ailesi tarafından yaptırılacak olan Alzheimer Gündüz Bakım evi temel atma töreni sonrasında Şehrimizin tescilli markası olan “Kayseri Sucuğu”nun keyfini hemşehrilerimize ikram ederek birlikte paylaştık.” şeklinde anlattı.

DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, yaşananları “Kayseri halkı sucuğa pastırmaya hasret, iktidar zevki sefa peşinde…” şeklinde tepki gösterdi.

Yazar Dücane Cündioğlu, sucuk pişirme görüntülerini paylaşarak, “Devlet adamlığına hasretiz” dedi.

Bir çok vatandaş ise Tevfik “Fikret’in Yiyin efendiler yiyin, bu hân-ı iştihâ sizin/Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!” sözüyle birlikte görüntüleri paylaştı.

Bir başka sosyal medya kullanıcısı sucuk pişirme görüntüleriyle birlikte “Aç milletin tok vekilleri… İnsan olan biraz aklı olan vicdanı olan ekonomi bu kadar kötü durumdayken şunu videoya çekip yayınlamazdı…PES. ” ifadisini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com