Sakaryaspor mafyaya teslim: Tokat atan Sarallar’a, tokat yiyen Kürşad Yılmaz’a yakın

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'in Sarallar mafya grubuna yakın olan Hamza Cengiz Şen'i tokatladığı görüntüler infial yaratırken, İn'in de MHP'ye yakın mafya lideri Kürşad Yılmaz'la fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflar Kürşad Yılmaz ve Sakallar grubu arasında çatışma olduğu iddialarını güçlendirdi.

  • ü
  • 21 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn’in, kulübün reklam ve sponsorluk sorumlusu Hamza Cengiz Şen tarafından saldırıya uğramasının yankıları sürerken, iki mafya grubunun kulüp üzerinden çatıştığı iddia ediliyor.

Gökhan İn’i tokatlayıp o anları kameraya alan Hamza Cengiz Şen’in Sarallar suç örgütüne yakın olduğu iddia edilirken; tokat yiyen İn’in ise MHP’ye yakınlığıyla bilinen mafya lideri Kürşad Yılmaz’ın adamı olduğu iddiası gündeme geldi. İn’in Kürşad Yılmaz’la fotoğrafları sosyal medyaya düştü. Fotoğraflarda Yılmaz’ın, İn’i ziyaret ettiği ve ikilinin birlikte poz verdiği görülüyor.

Ortaya çıkan fotoğraflar ve görüntüler, Sakaryaspor’un Pazar günkü kongresi öncesi iki mafya grubunun kulüp üzerinden çatıştığı şeklinde yorumlandı.

NE OLMUŞTU?

22 Eylül Pazar günü yapılacak olağanüstü kongre öncesi Sakaryaspor’un başkanı Gökhan İn’in darp edildiği görüntüler sosyal medyaya düştü. İn’i darbeden kişi Sakaryaspor’un reklam ve sponsorluk sorumlusu Hamza Cengiz Şen hakkında gözaltı kararı alındı.

Mafya grubu Sarallar çetesine yakınlığı konuşulan Şen’in tokatlaması büyük tepki çekti. Saldırgan Sakaryaspor Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Hamza Cengiz Şen’in, Gökhan İn’le konuşması sırasında kayıtta olan telefon skandal olayı saniye saniye kaydetti.

‘İSİM KULLANMAYACAKSIN’

Tehdit ettiği esnada ayağa kalkarak Gökhan İn’i darp eden saldırgan Hamza Cengiz Şen, “Dinle beni. İsim kullanmayacaksın. Artık basın açıklaması yok. Bu işler bitti. Birol’un aldığı 150 bin TL’yi de bu hafta sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni? Bana bak!” ifadelerini kullandı.

Başkan Gökhan İn’in ise “Tamam, sakin ol. Bende kalp var. Tamam” şeklinde yanıt verdiği duyuldu.

PAZAR GÜNÜ OLAĞANÜSTÜ KONGRE VAR

Sakaryaspor Kulübü geçen hafta yapılan olağanüstü genel kongresinde çoğunluk sağlanamamıştı.

Sakaryaspor’un olağanüstü kongresinde yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 22 Eylül Pazar günü yine Sakarya Atatürk Stadyumu’nda çoğunluğa bakılmaksınız kongre gerçekleşecek.

Öte yandan Sakaryaspor’da, 22 Eylül’de yapılacak seçimli olağanüstü genel kurul öncesinde başkan Gökhan İn’i tokatlayan Hamza Cengiz Şen hakkında soruşturma açıldı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com