Kılıçdaroğlu’ndan Akşener’e: ‘O da normalleşti herkes biliyor’

CHP eski lider Kemal Kılıçdaroğlu, 'normalleşerek' değil AKP ile mücadele ederek iktidar olunabileceğini belirterek, "Size sayayım, Sayın Devlet Bahçeli bakın o da normalleşti Erdoğan'la. Sayın Numan Kurtulmuş, o da normalleşti. Süleyman Soylu o da normalleşti. Sinan Ogan hem normalleşti hem zenginleşti. Hepimiz biliyoruz. Sayın Meral Akşener o da normalleşti" dedi.

  • ü
  • 19 Eylül 2024
  • ü
  • Politika

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir televizyon programında CHP lideri Özgür Özel’in kullandığı ‘normalleşme’ kavramını eleştirdi. Kılıçdaroğlu, “Normalleşerek iktidar olunur mu?” sorusunu yöneltti.

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TV100 ekranlarında katıldığı televizyon programında soruları yanıtladı. Programda soruları yanıtladığı sırada normalleşme sürecine dair açıklamalar yapan Kılıçdaroğlu, Altılı Masa’nın en büyük ikinci ortağı Meral Akşener hakkında dikkat çekici bir açıklamada bulundu.

CHP lideri Özgür Özel tarafından kullanılan ‘normalleşme’ kavramını eleştiren Kılıçdaroğlu, “Normalleşme halkla olur. (Erdoğan’a yakın) o seçmen oy verecek parti arıyor. Yıllardır yaptığımız çalışmalarımızın ürününü aldık. Normalleşme halkla olur, halkı karşınıza alarak olmaz” dedi.

“Özgür Özel’in normalleşme sürecine itiraz etmeniz parti içindeki tartışmaları derinleştirerek CHP’yi tartışılan bir parti haline getirmiyor mu?”


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 
“Size sayayım, Sayın Devlet Bahçeli bakın o da normalleşti Erdoğan’la. Sayın Numan Kurtulmuş, o da normalleşti. Şimdi TBMM Başkanı. Cesaret edip kendi vekili Can Atalay’a sahip çıkamıyor. Bu beyefendi saraydan cesaret alamadığı için normalleşti ve kendi milletvekiline sahip çıkamıyor. Süleyman Soylu o da normalleşti. Sinan Ogan hem normalleşti hem zenginleşti. Hepimiz biliyoruz. Sayın Meral Akşener o da normalleşti. Herkes biliyor. Normalleşerek iktidar olunur mu? Mücadele ederek iktidar olunur.”

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com