Soylu’dan Özel’e: Sen önce ayağının, burnunun nasıl kırıldığını anlat

Süleyman Soylu, CHP lideri Özgür Özel'in kendisine yönelik kullandığı "mafya ile ilişikili bakan" ifadesine tepki göstererek, "Sen önce ayağının nasıl kırıldığını anlat. Ya da daha önce burnunun nasıl kırıldığını anlat" dedi.

  • ü
  • 17 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP lideri Özgür Özel’in kendisine yönelik ‘mafya ile ilişki kuran bakan’ ifadesine tepki göstererek, “Sen önce ayağının nasıl kırıldığını anlat. Ya da daha önce burnunun nasıl kırıldığını anlat” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı bir programda,  isim vermeden Süleyman Soylu’ya yönelik, “Türkiye’de mafya örgütlerinin önünü açanların, ilişki kuranların, kol kola girenlerin İçişleri Bakanlığı yaptığı, o görevden alınıp, İçişleri Komisyon Başkanlığı yaptığı, halen daha bu ülkede suç örgütlerinin cirit attığı bir düzen var” demişti.

Sosyal medya üzerinden Özel’e cevap veren Soylu, “Sen önce ayağının nasıl kırıldığını anlat. Ya da daha önce burnunun nasıl kırıldığını anlat.
Sonra da Savcı Selim Kiraz’ı katleden DHKP-C’nin örgüt yöneticiliğinden hükümlü terörist Selçuk Kozağaçlı’ya nasıl kefil olduğunu ve katil arkadaşını anlat… Ayıptır CHP Genel Başkanlığını seviyene indirme…” ifadesini kullandı.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com