‘Aşırı Mustafa’ Kızıl Goncalar’a geliyor

Daha önce Entelköy Efeköy’deki “Aşırı Mustafa” rolüne hayat veren Emin Gürsoy, Kızıl Goncala'a geliyor. Sanatçı dizide 'Lokman' karakterini canlandıracak.

  • ü
  • 09 Eylül 2024
  • ü
  • Yaşam

Kızıl Goncalar dizisine yeni oyuncu geliyor. Emin Gürsoy dizinin yeni sezon bölümlerinde ‘Lokman’ karakterine hayat verecek. Emin Gürsoy daha önce Entelköy Efeköy’deki ‘Aşırı Mustafa’ rolüne hayat vermişti.

Gürsoy, “Karakomik Filmler 2: Deli“, “Pek Yakında” ve “Ateş Kuşları” projelerinde de yer almıştı.

KIZILCIK ŞERBETİ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

Yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, reyting rekorları kıran ‘Kızılcık Şerbeti dizisinde heyecanın yeniden başlamasına az bir zaman kaldı. Dizinin yeni sezon bölümleri; 13 Eylül’den itibaren her cuma günü saat 20.00’den itibaren yayınlanmaya başlayacak.

Show TV’de ekrana gelen, yapımını Gold Film’in üstlendiği ‘Kızılcık Şerbeti’nin merakla beklenen üçüncü sezonundan ilk fotoğraflar ve fragman paylaşıldı.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

Senaryosunu; Melis Civelek ile Zeynep Gür’ün, yönetmenliğini ise Ketche’nin üstlendiği ‘Kızılcık Şerbeti’ dizisinin başrollerini; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ve Doğukan Güngör’ün paylaştığı dizinin yeni sezonunda kadrosuna başarılı oyuncular; Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik dâhil oldu.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com