Özer Sencar’dan CHP’ye seçim uyarıları: Erdoğan’ı ve halkı tanımıyorsunuz

"Erdoğan’ı ve halkı tanımıyorsunuz" diyen Özer Sencar, yerel seçim ile genel seçim dinamiklerinin farklı olduğunu hatırlatarak CHP'ye uyarılarda bulundu.

  • ü
  • 09 Eylül 2024
  • ü
  • Gündem

CHP’nin seçim stratejisine ilişkin uyarılarda bulunan  bulunan Metropoll Araştırma Şirketi Özer Sencar, “Bu kafayla giderlerse CB’lığını bir beş yıl daha hediye ederlerse hiç şaşırmamak gerekir. Genel seçimlerle yerel seçimleri etkileyen dinamikler çok farklıdır. Bu realiteyi bile bilmeyen düşünemeyen siyaset erbabı ile nereye varacaksınız” ifadelerini kullandı. Özer Sencar’ın açıklamasının tamamı şöyle:

‘ERDOĞAN’I VE HALKI TANIMIYORSUNUZ’

CHP yanlısı sol çevreler ve CHP’li yetkililer yıllardır tekrarla yaptığımız yazılı sözlü uyarıları dikkate almadılar. Bunlar:

1. Erdoğan’ı ve halkı tanımıyorsunuz.

2. Paralı askerlerin gayretleri ve masa başı bulgularla iktidar veya devamlı olarak birinci olamazsınız.

3. Beklemediğiniz bir durumla karşılaştığınızda bize soracağınız doğru soru “bizi niye böyle gösteriyorsunuz değil niye böyle bir sonuçla karşılaştık?” olmalıdır.

4. CB seçimi öncesinde 2 yıl boyunca KK’nın doğru aday olmadığı, KK’nın Erdoğan’ın tercihi olduğunu söyledik durduk.

5. Siyaseti iyi bildiğini düşünen ve öyle konuşan bir kısım sol çevreler bu hamakatleri ile CB’lığını Erdoğan’a bir beş yıl daha hediye ettiler.


Bu haberler de ilginizi çekebilir:

 

‘BU KAFAYLA GİDERSE…’

6. Bu kafayla giderlerse CB’lığını bir beş yıl daha hediye ederlerse hiç şaşırmamak gerekir.

7. Genel seçimlerle yerel seçimleri etkileyen dinamikler çok farklıdır. Bu realiteyi bile bilmeyen düşünemeyen siyaset erbabı ile nereye varacaksınız.

Velev'i Google Haberler üzerinden takip edin

ÖNERİLEN İÇERİKLER

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com